La UE Olot comença el projecte a Tercera Divisió amb el fitxatge del silenc Marc Mas, el màxim golejador de la categoria

La Unió Esportiva Olot inicia el seu projecte a Tercera Divisió amb un fitxatge estrella a la davantera, Marc Mas, màxim golejador del grup català de la categoria. El silenc de 25 anys, procedent del Peralada, concorda perfectament amb l’objectiu del club de fer-se amb jugadors arrelats al territori.

La Unió Esportiva Olot torna a la tercera divisió amb un fitxatge d’efecte, el del punta de 25 anys Marc Mas, pitxitxi de la Tercera Divisió de la temporada passada gràcies als 21 gols que va fer amb el Club de Futbol Peralada. Mas és natural de Sils i compta amb contrastada experiència a tercera divisió i també a Segona B. Ha militat a les files del Badalona, el Sant Andreu, el Llagostera i el Guadalajara. A tercera ha sumat un total de setanta gols, 14 dels quals amb el Betis B. El perfil d’aquest selvatà, a més, concorda perfectament amb l’aposta de l’Olot de fitxar jugadors arrelats al territori. Marc Mas és el primer fitxatge d’un equip que es prepara per aspirar al màxim a Tercera.

 

Notícies relacionades:
– La UE Olot anuncia la marxa de set jugadors del primer equip
– La Unió Esportiva Olot perd davant l’Atlètic Llevant (1-2) i consuma el descens a la Tercera Divisió tres anys després d’aconseguir pujar a Segona B
– La UE Olot s’acomiada de la salvació matemàtica al Rico Pérez (1-0) i només li queda un miracle en la darrera jornada per ocupar la plaça de promoció de descens