120 persones partidàries de l’abolició dels correbous participen en l’acte ‘En la pell del brau’ que tanca la campanya prèvia a la consulta

Més d’un centenar de persones han participat en l’acte ‘En la pell del brau’ davant l’església de Sant Esteve. Els participants han deixat clara la seva posició amb un mosaic visualment impactant, acompanyat de parlaments i d’un lema clar ‘Olot sense correbous‘.

120 persones en contra dels correbous han participat en l’acte ‘En la pell del brau’ que tanca la campanya prèvia a la consulta. En l’acte s’ha escenificat el que li passa al brau durant el transcurs del correbou. Per fer-ho s’ha comptat amb un mosaic compost de diferents cartolines subjectades pels participants, que s’ha complementat amb parlaments de diversos integrants de les entitats contràries a aquesta tradició.

Els partidaris del ‘sí’ a l’abolició dels correbous han volgut expressar visualment la seva opinió, reforçada amb un lema contundent: ‘Olot sense correbous, jo voto sí’. Segons David Serramitjana, president de la Fundació Fauna, la campanya ha estat neta i ha afegit que cada bàndol hauria d’explicar els seus arguments sense atacar a l’oposat.

Notícies relacionades:
– La campanya de la consulta del correbou esgota els darrers dies abans de l’inici de la votació
– Olot Televisió emetrà el cara a cara sobre el futur del correbou un dia abans de l’inici de la consulta
– El ple de l’Ajuntament d’Olot aprova la moció a favor de la campanya ‘Olot sense correbous’ amb 12 vots a favor i 9 abstencions