Un triple a l’últim segon fa perdre el CB Olot (55-58) i haurà de guanyar el cap de setmana que ve a Balaguer per la permanència

El Club Bàsquet Olot ha estat derrotat a l’últim segon pel CB Balaguer (55-58). Si les olotines guanyaven, certificaven la seva permanència a la primera catalana, perquè havien guanyat també a Balaguer la setmana passada. Ara, però, l’eliminatòria està empatada a 1, i les de Mònica Colomer han de guanyar en terres lleidatanes per certificar la permanència.

Un triple totalment al límit del temps reglamentari del Bàsquet Balaguer ha derrotat un Club Bàsquet Olot que, si guanyava, certificava la permanència a la Primera Catalana, perquè s’havia endut el duel de la setmana passada en terres lleidatanes. Les noies de Mònica Colomer han començat tenses el partit, i el marcador no els era favorable, però en els quaranta minuts de joc, no s’han superat els 7 punts d’avantatge, ni des d’un costat ni des de l’altre. I és que ha estat un partit de ratxes, de poc encert, de molta defensa i encara més lluita: i és que si bé les jugadores del Balaguer poden tenir més qualitat individual, les olotines han sabut marcar el ritme de joc durant tota la sèrie.

El partit definitiu es jugarà a Balaguer el cap de setmana que ve, però tots dos entrenadors concorden que malgrat que el partit sigui en terres lleidatanes, tots dos equips estan al 50% de possibilitats de guanyar: i qui se l’emporti, certificarà la seva permanència a la Primera Catalana.

x