El Club Bàsquet Garrotxa obté la permanència a Primera Catalana després de guanyar 73 a 65 el darrer partit del play-out contra el Nou Olesa

El Club Bàsquet Garrotxa és de Primera. Els jugadors dirigits per Xevi Sala i Manel Zapata aconsegueixen la permanència a la Primera Catalana després de guanyar el Nou Olesa per 73 a 65, en el darrer partit del play-out per salvar la categoria. El pavelló de Sant Joan les Fonts ha estat una caldera, plena de gom a gom, amb una afició que ha animat de valent per complir amb l’objectiu de tota una temporada.

Jugadors abraçats al parquet i el pavelló aplaudint dempeus: aquesta és la imatge que tothom volia veure a Sant Joan les Fonts en l’últim partit de la temporada del Club Bàsquet Garrotxa, que ha aconseguit guanyar l’eliminatòria per seguir un any més a Primera Catalana. Els garrotxins han vençut al Nou Olesa, per 73 a 65, i culminen així una temporada complicada que feliçment ha acabat bé. Sant Joan les Fonts ha vist com amb l’entrega dels jugadors i els ànims incondicionals d’una afició fidel s’ha complert l’objectiu del curs: la permanència.

De totes maneres, el Nou Olesa no ho ha posat senzill; a la primera part, els equips s’han retirat a vestidors amb un resultat de 36 a 32 al marcador. Però l’inici fulgurant del tercer quart per part dels garrotxins han posat una diferència insalvable pels visitants, que han acabat el període catorze punts per sota. Al final i en un darrer minut boig, els d’Olesa s’han arribat a situar a sis punts de diferència, però era massa tard: el Club Bàsquet Garrotxa havia fet bé la feina i no s’ha patit en l’últim tram. Al final, la festa s’ha apoderat del parquet i l’equip ha agraït a l’afició l’esforç de tota una temporada que confirma que la Garrotxa viurà, per cinquè any consecutiu, bàsquet de Primera Catalana.

 

Notícies relacionades:
– El Club Bàsquet Garrotxa destitueix el tècnic Pep Perarnau pels mals resultats i la poca sintonia amb l’equip