El Tapòdrom inaugura la 6a edició de la Ruta de les Tapes que enguany compta amb la participació de 22 establiments olotins

El Tapòdrom ha donat el tret de sortida a la 6a edició de la Ruta de les Tapes. Enguany s’ha celebrat la quarta edició d’aquest taller que ha comptat amb la participació de 22 establiments olotins, els mateixos que participen a la Ruta de les Tapes.

El Tapòdrom ha encetat la 6a edició de la Ruta de les Tapes d’Olot, que enguany dura fins el 26 de juny. L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa ha organitzat el quart taller de tapes conegut com Tapòdrom, que any rere any compta amb més públic i amb més participació.

Una de les característiques del Tapòdrom és que permet la interacció entre el consumidor i el creador de la tapa. D’aquesta manera la experiència va més enllà d’una simple degustació i es pot conèixer amb quins ingredients i de quina manera s’ha elaborat el plat. Un total de 22 bars olotins participen en aquesta sisena edició de la Ruta de les Tapes que ja es pot portar a terme a la capital garrotxina.

 

Notícies relacionades
– La Ruta de les Tapes del 2016 incorpora l’activitat ‘Carrotapa!’ per visitar en carro alguns dels establiments participants
– Les creacions de l’Hostal del Sol i el bar L’Oficina, guanyadores de la Ruta de les Tapes 2015