L’onzena edició del Cantània garrotxí compta amb les veus de més de 500 nens i nenes de la comarca

El pavelló municipal d’Esports d’Olot ha acollit l’onzena edició del Cantània a Olot. Més de 500 nens i nenes de la Garrotxa provinents de 16 centres educatius de la comarca han participat a la cantata, que enguany s’ha titulat ‘Babaua. Les desventures de Mimí’.

L’onzena edició de la versió garrotxina del Cantània ha comptat amb més de 500 nens i nenes d’escoles d’Olot i d’arreu de la comarca. La cantata d’enguany ha estat anomenada ‘Babaua. Les desventures de Mimí’, Jordi Domènech n’és el compositor i Pere Riera l’escriptor del text. La història tracta de la Mimí, una noia jove molt superficial que el cor guiarà a través de les diferents cançons per tal de fer-li conèixer la Mimí autèntica. El professorat valora molt positivament aquesta iniciativa, ja que fa que les classes siguin més amenes i que els alumnes treballin en equip.

Cantània és un projecte amb més de 20 anys d’història que va néixer a Catalunya i que s’està començant a expandir per territori europeu. En l’edició d’aquest 2016 més de 45.000 nens i nenes participaran en diferents versions del Cantània arreu de Catalunya.

 

Notícies relacionades:
– Més de 500 nens i 1.600 espectadors fan realitat la desena edició de ‘Cantània’ a la plaça de braus

x