L’Escola Municipal de Música d’Olot ha ofert un concert a la residència La Tardor

L’Escola Municipal de Música va oferir divendres l’habitual concert que solen fer pel mes de maig en una residència de gent gran de la ciutat. L’activitat serveix d’experiència per als alumnes del centre, a l’hora que acosta la música en directe als residents. Aquest any, la residència escollida ha estat La Tardor


Una trentena d’alumnes de diversos conjunts instrumentals de l’Escola Municipal de Música van interpretar divendres diferents cançons a la residència La Tardor d’Olot. Aquest any han participat en aquesta experiència els nens i nenes del grup de guitarra o el grup de vent. El concert va acabar amb l’actuació de l’orquestra de corda de l’escola integrada per alumnes de totes les edats. No sempre hi participen tots els alumnes en aquest tipus de concert. Per a alguns, aquesta era la primera vegada que actuaven en una residència. L’activitat suposa una oportunitat per als residents de gaudir de música en directe sense moure’s del centre. Per als alumnes de l’escola, és una oportunitat per interpretar davant del públic els temes que han estat preparant durant mesos.

 

Notícies relacionades:
– L’Escola Municipal de Música d’Olot compactarà els horaris de nivell elemental i augmenta l’oferta amb tallers per a infants de 0 a 4 anys