El Club Bàsquet Olot sènior femení impugnarà el darrer partit jugat contra el Balaguer per un defecte de forma

El Club Bàsquet Olot impugnarà el partit del sènior femení que va jugar dissabte passat contra el Balaguer, amb qui es disputa la plaça de permanència a Primera Catalana. El Bàsquet Olot va perdre per 55 a 58, amb un triple molt discutit llançat a l’última dècima de segon de l’enfrontament. El motiu de la impugnació no és pròpiament per si el tir entra a temps o no, sinó per un defecte de forma: els qui tenen el control de taula i per tant el control del desenvolupament del partit eren membres de Barcelona. En un principi havien de ser de la federació gironina, però set dies abans del partit el Balaguer va demanar canviar-ho. Per a poder realitzar aquests canvis, la petició s’ha de fer amb 15 dies d’antelació, com reclama el Club Bàsquet Olot, que també demana la repetició de l’enfrontament. Ara s’haurà d’esperar a la resolució de la Federació Catalana, que es preveu per demà: si tot segueix igual, l’últim partit es jugarà a Balaguer el proper diumenge a la tarda.


Notícies relacionades:
– Un triple a l’últim segon fa perdre el CB Olot (55-58) i haurà de guanyar el cap de setmana que ve a Balaguer per la permanència