Nan Oliveras, finalista al Premi Garrotxí de l’Any: “Si tingués l’oportunitat d’anar als Jocs de Rio, no m’ho pensaria”

Aquest proper divendres al vespre se celebra la Nit del Garrotxí de l’Any. Un dels finalistes és el triatleta Nan Oliveras. Ho és pel seu debut l’any passat al circuit de Copes del Món. Els seus bons resultats l’han permès competir aquest any a les Sèries Mundials de Triatló, amb la vista posada als Jocs Olímpics del 2020. A l’entrevista de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ, l’esportista garrotxí ha qualificat aquesta temporada de “rodona”, i és que ha estat un any d’èxits esportius als quals han seguit reconeixements des de tots els àmbits i totes les institucions. La Federació catalana li va concedir el premi al millor triatleta català del 2015.

Actualment, Oliveras segueix entrenant amb un gran objectiu a gran termini, participar en els Jocs de Tòquio 2020. Preguntat sobre els dubtes d’alguns esportistes a l’hora de participar als Jocs de Rio 2016, a causa de l’amenaça del mosquit zika, el garrotxí ha assegurat que, de tenir aquesta oportunitat, no s’ho pensaria. Participar en els Jocs Olímpics és el màxim desig del finalista als Premis Garrotxí de l’Any.

 

Notícies relacionades:
-Nan Oliveras, Duaita Prats i Anna Roca són els finalistes al Premi Garrotxí de l’Any
– Nan Oliveras es penja el bronze al Mundial sub23 de triatló a Chicago
– El triatleta olotí Nan Oliveras es proclama campió d’Espanya en la distància olímipica