Presenten el projecte de via verda que ha d’unir la Vall de Bianya amb Sant Joan de les Abadesses

El president del Consorci Vies Verdes de Girona va presentar, a la seu del Consell Comarcal del Ripollès, el projecte que es pretén engegar sobre la creació i reparació de vies verdes que enllaçaran el Ripollès amb la Garrotxa i la resta de vies que arriben fins a Sant Feliu de Guíxols mateix. Les actuacions preveuen adequar una nova via des La Vall de Bianya fins a Sant Joan de les Abadesses, i arreglar la via verda que uneix Gombrèn amb Campdevànol i unir-lo a la Ruta del Ferro en direcció a Ripoll. El projecte resta ara a l’espera de subvenció per poder començar a fer efectives les obres. Un cop es dugui a terme, es podrà circular dels Pirineus a la Costa Brava en més de 200 km de vies verdes.


Notícies relacionades:
– El conseller Rull anuncia 26 nous quilòmetres de via ciclable entre la Vall de Bianya i Sant Joan de les Abadesses