Anna Roca, finalista al Premi Garrotxí de l’any: “Amb Momo actuarem a Bèlgica, en català i amb subtítols”

Aquest proper divendres al vespre se celebra la Nit del Garrotxí de l’Any. L’actriu olotina Anna Roca és una de les finalistes al guardó més important de la vetllada, el Premi Al Garrotxí de l’Any. El 2015 Anna Roca va estrenar, amb la seva companyia de teatre, l’espectacle Momo. Amb aquesta obra, va aconseguir dues candidatures als premis MAX d’Arts Escèniques i va aconseguir el Premi de la Crítica com a millor espectacle familiar.

Al plató de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ, l’actriu ha dit que l’obra Momo “ha significat un Salt. Era un risc molt gran, però la veritat és que n’estem molt contents perquè ha estat com un canvi de camí de la companyia i una manera molt diferent d’anar a partir d’ara”, ha apuntat l’actriu. “Després del representar l’obra al Teatre Principal d’Olot, vam participar a la Mostra d’Igualada, molt important per al teatre familiar, i després vam recollir el Premi de la Crítica. Hem acabat la temporada havent fet 55 bolos, així que no ens podem queixar gens, estem molt contents”, ha assegurat. Ara, Anna Roca ha explicat que l’espectacle inicia una gira per tot l’Estat espanyol i a Bèlgica. “Allà la farem en català però amb subtítols. És un país on hi estan molt acostumats”. L’actriu ha assegurat que l’objectiu d’inici de la producció era portar Momo fora de Catalunya. Ha dit que és l’espectacle més gran que ha  produït i també el més ambiciós.

Sobre el nomenament al Premi Garrotxí de l’Any, Roca ha explicat que va quedar molt sorpresa quan li ho va comunicar el president del Centre d’Iniciatives Turístiques. Està contenta perquè el seu nomenament és fruït de l’aposta dels garrotxins, que amb les seves prpopostes i votacions ho han fet possible. Pensa que premiar-la seria un reconeixement a la cultura per part dels Premis Garrotxí de l’Any.

 

Notícies relacionades:
– Nan Oliveras, Duaita Prats i Anna Roca són els finalistes al Premi Garrotxí de l’Any
– Les obres ‘Momo’, de la companyia de teatre de l’olotina Anna Roca, i ‘Mammón’, del garrotxí Marcel Borràs, premiades als Premis de la Critica
– El Teatre Principal d’Olot acull dissabte ‘Momo, on tens el temps?’, el darrer espectacle de la Companyia Anna Roca

x