Les dues parts a debat sobre el Correbou asseguren tenir estratègies preparades per si el resultat de la consulta els és contrari en l’últim cara a cara a Olot Televisió

OLOT TELEVISIÓ va celebrar ahir l’últim debat abans de la consulta sobre la pregunta del Correbou. Representants de la Fundació Fauna i la Penya Taurina, defensors i detractors de l’abolició del Correbou, afirmen que no es conformaran fàcilment amb el resultat de la consulta.

En l’últim cara a cara que va enfrontar els representants de les dues opcions que es debaten en la consulta del Correbou, David Serramitjana de la Fundació Fauna i Toni Fierro de la Penya Taurina de la Garrotxa van mantenir les seves posicions sense negociar cap dels seus arguments. El principal punt de discussió és sobre si es produeix o no maltractament animal al Correbou d’Olot, i els dos asseguren tenir informes i estudis que defensen les seves posicions.

Els dos representants creuen que després de la consulta caldrà analitzar els resultats, veure quina és la resposta de l’Ajuntament al que se n’extregui de la consulta, i tots dos afirmen estar preparats per seguir defensant les seves opcions sigui quina sigui la decisió del consistori, qui té l’última paraula sobre la continuïtat de l’acte.

El debat entre les dues opcions sobre la continuïtat del correbou es pot tornar a veure avui als horaris habituals del programa Pros i Contres i al servei de televisió a la carta d’OLOT TELEVISIÓ.