Mor una dona atropellada per un carretó elevador en una empresa de pinsos de Sant Esteve de Llémena

Una dona de 78 anys va morir ahir a la tarda en ser atropellada per un carretó elevador a una empresa de pinsos de Sant Esteve de Llémena, al municipi de Sant Aniol de Finestres. La víctima era la mare del propietari de la fàbrica. Per causes que es desconeixen, un treballador va tropellar-la mentre conduïa el carretó elevador, la dona va caure a terra, va donar-se un fort cop al cap i va morir a l’acte. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a 3/4 i cinc de 6 de la tarda. Els agents consideren que es tracta d’una mort accidental i han obert diligències per esbrinar les circumstàncies de l’accident. Fins l’empresa també s’hi van desplaçar Bombers de la Generalitat i personal del Sistema d’Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar la vida de la dona.