Obert al trànsit el pont de la C-66 a Besalú, després de sis mesos tancat per obres de reconstrucció

Des d’ahir el transit de vehicles pel pont de la travessera de la C-66 a Besalú ja està permès. Territori i Sostenibilitat ha finalitzat les obres d’aquest viaducte que s’han allargat sis mesos. Aquest matí, encara hi havia alguns operaris que acabaven d’ultimar els darrers detalls per poder obrir el pas als vianants. Concretament aplicaven la darrera capa de pintura, que s’hauria d’haver fet diumenge però per les previsions de pluja dels darrers dies no s’ha pogut fer fins avui. Està previst que demà ja estigui del tot obert.

L’actuació, amb un pressupost d’1,2 milions d’euros, ha consistit en la rehabilitació dels arcs i el reforçament dels ciments d’aquest viaducte de 210 metres. S’ha col·locat un nou tauler, de 9 metres d’amplada, que deixa una calçada de 6 metres i mig per als vehicles. En comptes que mantenir les dues voreres que hi ha abans, ara s’ha fet una única vorera al costat esquerra del pont d’un metre i mig. També s’han canviat les barreres de seguretat adequant-les perquè s’integrin en l’entorn i s’ha canviat la senyalització. Des de que les obres van començar al mes de desembre, el transit de vehicles per aquest tram de la C-66  s’ha desviat per la variant de Besalú.

Notícies relacionades:
– Els operaris inicien la fase constructiva de reparació del pont de la C-66 a Besalú
– Tallen sis mesos per obres el trànsit de vehicles i vianants pel pont de la travessera C-66 de Besalú
– Comencen les obres de rehabilitació del pont de la C-66 de Besalú, que duraran sis mesos