Tots els veïns reallotjats del Nucli Antic d’Olot han pogut tornar a les seves llars

Tots els veïns reallotjats del Nucli Antic d’Olot, a causa de l’esfondrament del teulat d’un edifici en ruïnes, ja han pogut tornar a casa seva. Així, gairebé dos mesos després dels fets, ja ha acabat el tràngol per aquests olotins que esperen poder reprendre el dia a dia amb normalitat a partir d’ara.


Tots els veïns reallotjats del Barri Vell d’Olot que han volgut, han tornat ja a casa seva. Després de gairebé dos mesos de l’esfondrament del teulat d’un edifici en ruïnes, que va provocar l’evacuació de 21 persones, ara l’ajuntament dóna l’assumpte per tancat, sense oblidar les tasques que s’han emprès per diagnosticar l’estat de les cases del barri: després d’aquesta actuació, es podran prendre les mesures necessàries.

Això sí, els veïns que han tornat a casa no han estat tots els reallotjats: per diversos motius, alguns d’ells han decidit canviar el seu domicili i buscar un altre lloc on seguir la seva vida. Les obres per acabar de condicionar el solar de l’edifici enderrocat encara s’allargaran  unes setmanes, per garantir la plena seguretat de la zona.

 

Notícies relacionades:
– La majoria de veïns del Nucli Antic d’Olot desallotjats per l’enderroc de l’edifici del carrer Lliberada Ferrarons amb Bonaire ja han tornat a casa
– L’Alcalde d’Olot assegura que els veïns reallotjats del nucli antic podran tornar a casa seva en els propers dies
– El retard de l’enderroc de l’edifici afectat al Nucli Antic endarrerirà la tornada a casa dels veïns reallotjats