La Gala dels Premis Garrotxí de l’Any s’emetrà en directe per Olot Televisió

OLOT TELEVISIÓ emetrà els premis Garrotxí de l’Any, que s’emetran divendres al vespre en directe a partir de dos quarts de deu del vespre. Es tracta d’una aposta decidida d’Olot Televisió i el Centre d’Iniciatives Turístiques perquè l’acte d’entrega d’aquests premis pugui arribar a totes les llars garrotxines. El programa especial es podrà seguir en directe a través de la TDT, i també en línia, al web www.olot.tv i al XIP/TV. Si algú no ho pogués seguir en directe, Olot Televisió n’oferirà dues reemissions, que s’emetran dissabte a les 6 de la tarda i dilluns, a dos quarts de 9 del vespre.

Notícies relacionades:
– El president de la Generalitat Carles Puigdemont presidirà els Premis Garrotxí de l’Any
– Nan Oliveras, Duaita Prats i Anna Roca són els finalistes al Premi Garrotxí de l’Any