El Laboractori Jove explora les relacions humanes i les emocions a l’espectacle ‘Roba Estesa’

El proper diumenge 5 de juny el Teatre Principal acull les representacions del Laboractori Jove. Aquest 2016 presenten ‘Roba Estesa’, mostrant l’aspecte més íntim de cadascú de nosaltres. L’obra tindrà lloc a les sis de la tarda.


Des de sempre, el Laboractori és un exemple de com la integració és un dels valors afegits del món del teatre, una disciplina que permet l’experimentació, la projecció, la creativitat i la identificació d’aquells que hi prenen part. Sense anar més lluny, aquesta iniciativa promou que els mateixos actors siguin els encarregats d’idear l’obra que representaran.

Aquest cop, el Laboractori presenta ‘Roba Estesa’, una obra que explora les relacions humanes i la part emocional de cadascú, en dos actes diferenciats. La representació serà diumenge a partir de les sis de la tarda al Teatre Principal.