Càritas fa la trencada de guardioles de la campanya ‘No et quedis el canvi’ a les escoles que les van decorar

Càritas Garrotxa ha volgut implicar més els escolars que han decorat les guardioles de la campanya ‘No et quedis el canvi’. Aquest any, han decidit que la trencada es faci als mateixos centres escolars. Aquest matí, els alumnes de les escoles Petit Plançó i Morrot d’Olot han procedit a la trencada. Els diners seran recomptats ara per l’entitat. Aquest any hi ha hagut 170 guardioles repartides en 170 comerços de la ciutat.

Tres escoles olotines han participat aquest any a la decoració de guardioles de la campanya ‘No et quedis el canvi’ de Càritas Garrotxa: el Pla de Dalt, el Petit Plançó i el Morrot. L’entitat ha considerat aquest any que siguin els alumnes qui, després d’esforçar-se en la decoració de la Guardiola, gaudeixin també de la seva trencada.

Els alumnes de l’escola Petit Plançó han estat els primers a trencar les guardioles avui a primera hora del matí. Després de la trencada al Petit Plançó, Càritas ha visitat l’escola del Morrot. Aquí han trencat les guardioles els 125 alumnes de tres cursos diferents que aquest any han decidit implicar-se en la campanya de l’entitat.

Després de la trencada d’avui, caldrà comptar els diners recaptats. L’any passat van participar-hi 170 comerços, que van tenir al taulell 170 guardioles. El recaptat l’any passat va superar les expectatives de Càritas, arribant als 2.700 euros. Ara caldrà comptar moneda a moneda a quan ascendeix la solidaritat dels garrotxins.

 

Notícies relacionades:
– L’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa impulsen la 4a edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’