El CIT prepara una Nit del Garrotxí de l’Any especial amb motiu del 50è aniversari de l’entitat

Aquesta nit se celebra la Nit del Garrotxí de l’Any, i es tornaran a atorgar els premis a millor iniciativa Promocional, Empresarial i Social, es donarà el premi a la Trajectòria Personal i el més important de tots, el Premi Al Garrotxí de l’Any. El president del CIT, Josep Andrés, ha estat avui al plató de Les Notícies per expressar la importància de l’edició del 2016 dels guardons, que coincideix amb l’any de commemoració del 50è aniversari del Centre d’Iniciatives Turístiques. És per això que aquesta nit, l’acte comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.
Andrés ha explicat el difícil que ha estat portar el president de Catalunya fins a l’acte, però finalment ha estat possible i Carles Puigdemont presidirà la vetllada. La Nit del Garrotxí de l’Any serà retransmès en directe per Olot Televisió, a partir de 2/4 de 10 de la nit.

Notícies relacionades:
– La Gala dels Premis Garrotxí de l’Any s’emetrà en directe per Olot Televisió
– El president de la Generalitat Carles Puigdemont presidirà els Premis Garrotxí de l’Any
– Nan Oliveras, Duaita Prats i Anna Roca són els finalistes al Premi Garrotxí de l’Any

x