La Federació Catalana de Basquetbol desestima el recurs presentat pel Club Bàsquet Olot

La impugnació que va exercir el Club Bàsquet Olot pel partit de permanència a Primera Catalana, disputat amb el Bàsquet Balaguer ha estat desestimada. La Federació Catalana de Basquetbol ha rebutjat les reclamacions de l’entitat olotina, argumentant que la norma que no s’hauria complert en la petició dels controladors de la taula, l’article 119, no és imperatiu. Els taules del partit venien de Barcelona, a petició del Bàsquet Balaguer, que la va registrar una setmana abans del partit. L’article 119, però, requereix que les peticions de taules de demarcacions diferents, es facin amb 15 dies d’antelació, i el CB Olot reclamava l’aplicació d’aquesta norma. La federació també diu que no hi ha relació de causalitat entre els que exerceixen el control de taula i el resultat del partit, tot i que el Balaguer va guanyar el matx amb un triple totalment al límit del temps reglamentari. El club, per la seva banda, argumenta que la normativa s’ha de complir. A hores d’ara, el Bàsquet Olot està pendent del resultat del decisiu partit per la permanència que es disputarà diumenge a Balaguer: aleshores estudiarà si presentarà un recurs a aquesta decisió de la federació.

Notícies relacionades:
– El Club Bàsquet Olot sènior femení impugnarà el darrer partit jugat contra el Balaguer per un defecte de forma
– Un triple a l’últim segon fa perdre el CB Olot (55-58) i haurà de guanyar el cap de setmana que ve a Balaguer per la permanència