L’empresa ‘Bedding Industrial Begudà’ rep el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial del 2015

El jurat dels Premis Garrotxí de l’Any a la Millor Iniciativa Empresarial ha cregut que l’empresa Bedding Industrial Begudà es mereix aquest reconeixement. És una empresa especialitzada en la fabricació de teixits a mida, sobretot per a roba de llit. És l’única empresa del sector a Europa amb un procés de fabricació totalment vertical. OLOT TELEVISIÓ ha emès en directe per primera vegada l’entrega dels premis i el programa es podrà tornar a veure aquest cap de setmana.

El teixit del fil, la tintura, el blanqueig, la laminació i la confecció de les diverses gammes de producte… tots els processos es realitzen a l’empresa.
El 2015 va crear Dermofresh, amb el millor teixit cent per cent Natural Tencel, sense productes químics i amb òxid de zinc, laminat amb una membrana impermeable i transpirable. La incorporació d’aquest òxid és un dels aspectes més innovadors i exclusius del producte, ja que habitualment s’utilitza en cosmètica i, més enllà de protegir l’usuari, repara les cèl·lules de la pell i redueix els mals olors. A més, aquest revolucionari teixit, que actua com una segona pell, respecta tot el confort dels matalassos i coixins, al mateix temps que els protegeix. Bedding Industrial Begudà el comercialitza a Espanya i Europa amb la marca B.Sensible.
L’empresa forma part del grup MITSA que, amb 30 anys d’existència, s’ha convertit en un referent en la fabricació de teixits tècnics i productes acabats per la protecció de matalassos i coixins. El grup compta amb 70 treballadors i està present a més de 50 països sobretot a Europa, els Estats Units i Àsia, amb un volum d’exportació del 80%.

Notícies relacionades: