Obre a Olot el nou establiment d’Abacus Cooperativa a un dels locals de l’antic Hospital Sant Jaume

La nova botiga de la Cooperativa Abacus va obrir ahir les seves portes a la ciutat d’Olot. Aquest és el segon dels establiments comercials que ocupen un local a l’antic hospital, i que a partir d’ara, oferirà els seus serveis a tots els garrotxins.

Les portes d’Abacus Cooperativa ja són obertes a la Garrotxa. Situada davant per davant de la plaça Mercat d’Olot, la cooperativa ofereix des d’ahir els seus serveis en un dels locals, d’unes dimensions d’uns 400 metres quadrats, ubicats a l’antic hospital Sant Jaume. I la primera reacció dels garrotxins, ha estat positiva cap a l’establiment.

Aquest establiment és el tercer d’Abacus a la demarcació, després del de Girona i el de Figueres. Més enllà de la venda de diversos productes, com ara llibres, material escolar o joguines, Abacus també vol entrar a formar part de la vida cultural i lúdica d’Olot, i ja aquest cap de setmana organitza diverses activitats. A més, així com es fa amb Mango, l’import del lloguer d’Abacus es destina íntegrament a la residència geriàtrica ubicada a les instal·lacions de l’antic hospital Sant Jaume.

 

Notícies relacionades:
– Fins a cinc nous establiments obriran a Olot al juny i l’Ajuntament es marca el repte de seguir dinamitzant el centre fins al Carme
– La Cooperativa Abacus té previst obrir a Olot el proper dijous 2 de juny
– Alguns contratemps en les obres de Mango i Abacus retarden l’obertura dels comerços, que ara es preveu entre març i abril