Ramon Maria Calderé promet treball i esforç en el seu període a la banqueta de la UE Olot

Aquest matí la Unió Esportiva Olot ha presentat Ramon Maria Calderé com a nou entrenador del club. L’entrenador s’ha mostrat content per la seva arribada, i promet crear il·lusió a través del treball, com a fórmula per aconseguir bons resultats i bon joc durant la temporada.


Primer avís per a navegants del nou entrenador de la Unió Esportiva Olot. Ramon Maria Calderé coneix una fórmula per triomfar en el món del futbol, i aquesta és la combinació de treball, esforç, intensitat i fer pinya. I això, ho intentarà aplicar a un estil de joc.

Per aconseguir això, Calderé ja ha fet una declaració d’intencions: durant la pretemporada vol tirar endavant jornades de treball que comptaran amb dobles i triples sessions. És d’aquesta manera com l’enèrgic entrenador afronta una temporada que, com ha advertit el president, Joan Agustí, no serà senzilla, i requerirà de la màxima implicació de la gran massa social amb la que compta el club.

El suport de l’afició serà vital en una temporada que pivotarà en elements com l’esforç, el treball i la pinya d’una plantilla feta de jugadors de proximitat. Amb aquestes premisses ben establertes, la Unió Esportiva Olot anirà a per totes en la propera temporada 2016-2017.

 

Notícies relacionades:
– El veterà entrenador català Ramon Maria Calderé dirigirà el projecte de la UE Olot a Tercera
– La UE Olot comença el projecte a Tercera Divisió amb el fitxatge del silenc Marc Mas, el màxim golejador de la categoria
– La UE Olot anuncia la marxa de set jugadors del primer equip