Els treballs al Pont del Salt de Sant Joan les Fonts començaran al gener i duraran tres mesos

Ahir al programa l’Alcalde Respon d’OLOT TELEVISIÓ, l’alcalde Sant Joan les Fonts va concretar molt més el projecte d’arranjament i millora del Pont del Salt. Començarà molt probablement al mes de gener del 2017, i durarà tres mesos. Joan Espona no va concretar tant sobre el projecte d’adequació de la coberta del pavelló. Prefereix tancar abans l’aspecte econòmic, i assegurar-se que els treballs no afectaran esportivament el Club Bàsquet Garrotxa.

L’alcalde de Sant Joan les Fonts s’ha reunit recentment amb responsables polítics i tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat i a Olot Televisió ha pogut donar detalls més concrets del projecte del Pont del Salt. És previst que es liciti al setembre per tal que al gener del 2017 comencin les obres d’arranjament i millora, consistents a refermar el paviment i habilitar-hi un pas per a vianants més segur. Si es compleixen les previsions, aquesta obra, que obligarà a tallar el trànsit de forma permanent, hauria d’acabar a l’abril del 2017.

Pel que fa a la coberta del pavelló, a l’Ajuntament li agradaria adequar-la abans del 2018, però l’alcalde prefereix no posar-hi data. El consistori no vol comprometre el calendari del Club Bàsquet Garrotxa per fer els treballs, que d’altra banda, depenen de subvencions que a hores d’ara encara es negocien. Les obres al pavelló d’esports han d’adequar la coberta per ajustar-la a la normativa vigent.

 

Notícies relacionades:
– Sant Joan les Fonts vol executar les remodelacions del Pont del Salt i el pavelló d’esports entre el 2016 i el 2017
– Milloraran la seguretat viària del Pont del Salt de Sant Joan les Fonts durant el 2016