Un gol del Roses a les acaballes del partit frustra un gran matx del CF Sant Jaume de Llierca en l’anada de la promoció d’ascens a Segona Catalana (1-1)

Un gol de cap d’Eduard Sastre després d’un error defensiu dels de Ferran Roca ha posat les taules al marcador després d’un gran partit de futbol al Municipal de Sant Jaume de Llierca, que ha presentat un magnífic aspecte amb unes 300 persones a les graderies. Joel Plana havia avançat als seus amb un golàs. 

promocio stjaumeEl Municipal de Sant Jaume de Llierca vivia aquest dissabte un dels dies més importants de la seva història recent, amb un matx esperat per tothom. I ni la pluja ha fet afluixar l’entrada al camp, amb unes 300 persones a les graderies aguantant sota l’aigua per animar als garrotxins en l’anada de la promoció d’ascens a Segona Catalana.

En una primera part ensopida ofensivament, els de Ferran Roca ho han donat tot per marcar, però no han trobat la manera d’acabar les jugades davant d’un Roses que també ha tingut les seves opcions de colpejar primer.

A la represa, els blanc-i-vermells han sabut atacar millor, i han merescut el gol. Joel Plana ha posat el primer al marcador rematant de primeres una centrada al segon pal, en un golàs que posava el seu equip en una bona posició a l’eliminatòria.

L’1 a 0 ha noquejat al Roses, que no trobava la manera d’atacar ni de trepitjar l’àrea rival en cap moment mentre el Sant Jaume ha errat ocasions calres per sentenciar i agafar més marge de cara a la tornada.

Això sí, en una fase d’ascens cada error es paga molt car, i en un malentès entre el porter i la defensa local, el visitant Sastre ha posat el cap per igualar el partit a pocs minuts per al final del partit.

Un gol que fa molt mal per com ha anat el partit, però el resultat final ho deixa tot obert de cara a la tornada, on els empordanesos no sortiran a especular.

El CF Sant Jaume necessitarà marcar per ser l’any vinent equip de Segona Catalana, i anirà a totes a camp contrari.

Caldrà esperar 90 minuts per veure quin dels dos equips juga l’any vinent a la Segona Catalana. Un somni per a tots dos que esperem que es compleixi per al Sant Jaume de Llierca, que porta anys lluitant i vol ser la temporada vinent el segon equip garrotxí en aquesta competitiva categoria.

x