El CPA Olot omple de gom a gom les dues sessions del 31è Festival de Patinatge Artístic

Olot viu de nou una tarda espectacular de patinatge artístic gràcies al CPA Olot. El club olotí desenvolupa amb èxit el seu 31è Festival de Patinatge Artístic, i demostra un cop més la gran afició que hi ha a aquest esport a la Garrotxa. Prop de dues-centes patinadores van saltar aquest dissabte a la tarda sobre la pista per oferir els seus millors balls.

Segons el periodista i locutor del Club de Patinatge Artístic Olot Òscar Cabana, el Pavelló Municipal d’Esports de la capital garrotxina es converteix cada any i durant unes hores en el Maracaná del patinatge. Com a mínim, de gent no en falta: les grades del recinte es van omplir venent totes les entrades de les dues sessions del 31è Festival de Patinatge Artístic; un esdeveniment que mostra les coreografies realitzades durant l’any per les esportistes. Així, sobre la pista es van poder veure els balls des de les més petites a les premiades ‘Benvinguts al Circ’ de les juvenils, ‘Depèn de tú’ del grup B, o l’actual campiona d’Europa ‘Treumedaki’ del sènior A.

Durant el Festival de Patinatge també es va poder tornar a veure la coreografia ‘Sobreviure’ de l’any passat, així com la nova parella de patinatge del club formada per Artur Balagué i Elisenda Prat. En aquest sentit, una de les actuacions més destacades va ser la de la parella de dansa Melissa Comin de Cándida i Daniel Morandin, guanyadors del Campionat del Món.

En el decurs del Festival també es va donar el 13è premi Monsita Casadellà a Ràdio Olot i el seu equip d’esports per la tasca de portar a les ràdios olotines les retransmissions en directe de les gestes del club olotí, així com locutar per primera vegada per la ràdio una retransmissió d’un campionat europeu. Així, el guardó recau de nou en un mitjà de comunicació per la seva tasca en la difusió del patinatge, després d’atorgar-se a Olot Televisió l’any 2012.

Notícies relacionades: 

El CPA Olot aconsegueix una puntuació d’escàndol i s’endú el seu onzè títol Europeu de patinatge artístic en Grups de Xou Gran a Matosinhos

El CPA Olot fa un entrenament públic per rebre el suport dels olotins abans de l’europeu de Porto

El CPA Olot presenta els seus balls per al 2016 al públic i deixa bocabadada l’afició amb ‘Treu-me d’aquí’, la nova perla del primer equip

 

 

x