El Laboractori Jove mostra el seu treball anual amb una obra que plasma el comportament de l’ésser humà

Avui s’ha representat al Teatre Principal l’obra ‘Roba estesa’, que mostra part del treball que han fet durant tot el curs els actors del Laboractori Jove. La representació tracta sobre les relacions i els comportaments que tenen els éssers humans.

El Laboractori Jove està actiu des del 2006, i és on els adolescents olotins als qui els agradi el teatre poden començar-se a formar. Plasmen part del seu treball anual en una obra que representen al Teatre Principal d’Olot. Enguany, el nom de l’obra és ‘Roba estesa’. Si bé inicialment els joves consideraven tractar temes impactants a nivell mundial, com els atemptats de París o els fets de Txernòbil, han acabat decidint-se per les relacions i el comportament que tenim les persones.

Per diferenciar els dos grups s’han fet dos actes, en una obra que ha durat uns 75 minuts. Amb ‘Roba estesa’ els joves actors han interactuat amb el públic, han mostrat públicament el seu aprenentatge i també han aconseguit fer reflexionar: tot això, demostra els bons fruits que han recollit amb el treball de tot el curs.

Notícies relacionades:

x