Els agents rurals busquen una guineu amb l’objectiu de deslliurar-la del collar estret que l’oprimeix el coll

Un veí de la Garrotxa ha fotografiat una guineu al pont del Llierca de Sadernes que porta un collar de color groc vistós. Aparentment, el collar li està massa estret i sembla com si li comprimís el coll. Un cop va haver pres les fotografies, el veí va trucar el cos d’agents forestals de la Garrotxa, que es van personar al lloc dels fets mitja hora més tard. Veient les imatges, els agents no van advertir problemes en el pelatge, tot i que van constatar que l’animal estava més prim del que hauria de ser habitual. No és el primer avís que els agents han rebut per la trobada de l’animal, que volta prop de les persones segurament en busca d’aliment. Fa setmanes, els agents van rebre un primer avís després que algú la va trobar a Santa Bàrbara de Pruneres. Uns dies més tard, van veure-la a l’aparcament de Sadernes. Els agents busquen l’animal amb l’objectiu de treure-li el collar i deslliurar-la de l’opressió.