L’alcalde d’Olot creu que el debat organitzat pels grups de l’oposició sobre la variant desvirtua l’esperit de la consulta

L’alcalde d’Olot ha estat entrevistat aquest matí a La Xarxa de Televisions Locals. Ha dit l’acte organitzat per l’oposició desvirtua el sentit de la consulta ja que la pregunta no discuteix el model de variant. Tot i així, Corominas ha volgut defensar el desdoblament de la variant.

A l’entrevista a la Xarxa, Josep Maria Corominas ha defensat d’altra banda la variant d’un carril per banda entre Olot i els túnels de Bracons, tal i com ha acordat amb els alcaldes de les Preses i la Vall d’en Bas. L’alcalde de la capital de la Garrotxa diu que personalment prefereix una variant de 2+2, tal i com defensen alguns sectors de l’empresariat garrotxí, però dóna més importància al fet que la Vall d’en Bas, que defensa l’1+1, pugui haver-se afegit a la reclamació de la infraestructura.

Notícies relacionades:

– L’oposició formada per Esquerra, la CUP i Olot en Comú organitza un acte per debatre sobre la variant d’Olot

– 29.068 olotins i olotines estan cridats a votar sobre el correbou i la variant fins el proper dimarts 7 de juny a les 20h

– ERC d’Olot fa campanya a favor del doble Sí a la consulta del correbou i la variant

x