El Mag Nani protagonitzarà un espectacle de màgia dirigit adults aquest proper dissabte a l’Orfeó Popular Olotí

La companyia Mag Nani ha preparat un gran espectacle de màgia que celebrarà el proper dissabte 11 de juny a les 21:30h al teatre de l’Orfeó Popular Olotí. A l’entrevista de Les Notícies, el Mag Nani ha explicat que havia fet molts espectacles per a públic adults a l’inici de la seva carrera com a il·lusionista. Darrerament, en els espectacles infantils i familiars, sempre incorpora alguna picada d’ullet per a l’entesa del públic adult. Ara ha volgut retre homenatge al públic adult que l’ha acompanyat en nombrors números i ha dissenyat un espectacle dirigit íntegrament a aquest sector. És per això que ha preparat números plens d’ironia, sàtira i màgia, molta màgia, per tal que el públic adult passi una bona estona.

L’espectacle del Mag Nani serà el primer d’il·lusionisme que es podrà veure a l’Orfeó Popular Olotí. El mag garrotxí ha explicat que les característiques del teatre de l’entitat olotina són perfectes per donar a l’espectacle el clímax que necessita, amb números de màgia de proximitat. Les entrades ja són a la venda a l’Orfeó Popular Olotí, al carrer Bellaire d’Olot.

x