El vuitè Torneig de Futbol Base de Les Preses atreu a més de 600 participants

Durant tot el cap de setmana, de divendres a diumenge, es va celebrar el 8è torneig de Futbol Base de Les Preses. L’esdeveniment va reunir més de 600 participants, que van gaudir d’uns dies de futbol i diversió en un intens cap de setmana esportiu.

Quan un torneig de futbol aconsegueix atreure una quinzena de clubs i més de 600 participants és que fa les coses bé. És el cas del torneig de futbol base organitzat pel Club de Futbol Les Preses. Va néixer fa vuit anys amb la idea que tots els seus equips poguessin celebrar el final de temporada, però ha acabat sent un esdeveniment de referència per a clubs de tota la demarcació i de més enllà, per tancar l’any.

El torneig no ha perdut el seu component festiu, però amb el seu creixement, clubs de referència com l’Olot, el Figueres o el Girona, confirmen anualment la seva assistència perquè l’organització és bona, i el nivell, també. La novetat d’enguany va ser el torneig de juvenils, en un format de tarda-vespre que agrada als jugadors i que els atreu a seguir anant a Les Preses, any rere any, per tancar la temporada amb l’esport com a atractiu principal.