La consulta del futur del Correbou i la urgència de la Variant esgota les darreres hores de votació

La consulta d’Olot sobre la continuïtat del Correbou i la urgència de la variant arriba a l’última jornada. L’Ajuntament d’Olot reconeix problemes a l’hora de fer arribar el codi necessari per votar a les llars olotines, però recorda que el codi es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, que avui, últim dia de la consulta, manté obertes les seves portes fins les 6 de la tarda.

Després d’una setmana de votació, la consulta sobre el futur dels correbous d’Olot i la urgència de la seva variant arriba a la fi. Avui és l’últim dia que els olotins poden emetre el seu posicionament en aquests dos temes, que marcaran la línia a seguir pel consistori en el que resta de legislatura malgrat que la consulta no sigui específicament vinculant.

Pel que fa al funcionament de la consulta, l’alcalde d’Olot opina que qui ha volgut ha pogut votar, malgrat els incidents registrats en la logística de la votació. El codi per accedir a la consulta no ha arribat a tots els olotins, a més de caure la xarxa alguna vegada per l’afluència d’usuaris. D’altra banda, l’estètica usada en la carta del codi ha fet que molts ciutadans la confonessin amb publicitat.

La votació es manté oberta fins avui a les vuit del vespre, a través del web olot.cat. D’altra banda, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament seguirà atenent als ciutadans que els falti el codi per poder votar en la consulta fins les sis de la tarda. Al mateix instant del tancament de la votació es donaran a conèixer els resultats que determinaran el futur del correbou i la variant d’Olot.

Notícies relacionades:

La CUP d’Olot lamenta les indicències que s’han produït en les primeres hores de la consulta

La consulta arrenca amb el vot de l’alcalde i amb poca activitat a les oficines d’atenció obertes al públic per votar

Les dues parts a debat sobre el Correbou asseguren tenir estratègies preparades per si el resultat de la consulta els és contrari en l’últim cara a cara a Olot Televisió