L’home trobat mort daltabaix d’un cingle a Castellfollit de la Roca hauria sofert un accident

Els Mossos d’Esquadra treballen des de diumenge en el cas d’un home mort a Castellfollit de la Roca que va ser trobat daltabaix d’un barranc del municipi. Es creu que va patir un accident, perquè l’espai on es va localitzar el cadàver hi ha molta vegetació i no s’identifica com un punt de caiguda vertical. La família havia denunciat la desaparició del mort, situat prop del seu mateix vehicle.

Diumenge es va trobar a Castellfollit el cadàver d’un veí de Montblanc, de 66 anys. Va ser localitzat al fons d’un cingle encarat a la conca del Fluvià, però que no ofereix cap tipus de perspectiva a causa de la densa vegetació que cobreix la zona. La família en va denunciar la seva desaparició, després que els veïns alertessin de la presència de la furgoneta de la víctima abandonada prop del magatzem de la Brigada Municipal, amb les claus a l’interior a més de la roba de l’accidentat. Això va permetre als Mossos d’Esquadra poder avançar ràpid en la investigació de la desaparició, i diumenge al matí van trobar el cos 20 metres més avall d’on estava situada la furgoneta, a l’antiga Hicasa. Ara la policia investiga el succés, però tant per les característiques de la zona com els objectes personals trobats indicarien que la mort de l’individu seria fruït d’un accident. L’home havia arribat a Castellfollit fa unes setmanes, buscant una casa de lloguer, i s’havia decidit pel poble arran de la vinculació que tenia el seu germà amb el municipi, on hi havia treballat durant temps.