La Xarxa de Televisions Locals emetrà al canal 159 de Movistar Plus a partir del 24 de juny

“A prop del nostre món”. Amb aquest eslògan la Xarxa de Comunicació Local ha presentat el seu nou canal a la plataforma Movistar Plus. Hi començarà a emetre des del dial 159 a partir del dia de Sant Joan: el 24 de juny.

La roda de premsa de presentació ha estat encapçalada per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, i el director de Telefònica a Catalunya, Kim Faura. Tots han coincidit a assenyalar que l’acord amb Movistar servirà per donar visibilitat al món local. Els Castells seran un dels plats forts de la programació, igual que els esports i els programes en directe. El final de festa de la presentació ha comptat amb els Castellers de Vilafranca, que han simbolitzat la pinya del món local en aquest nou projecte.