El Consorci d’Acció Social organitza la jornada ‘Va de drets’ per fer arribar a la ciutadania tota la informació sobre els drets civils

Aquest dissabte Olot acull una Jornada pels drets civils, la ‘Va de drets’. Durant tot el matí la Sala el Torín veurà tres conferències per reflexionar sobre la igualtat de tracte, i per entendre que és responsabilitat de tots que es compleixin.

‘Va de drets’ és la jornada pels drets civils que ha organitzat el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, juntament amb l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. Té per objectiu explicar en què consisteixen els drets civils, què se’n desprèn i com se’n garanteix la seva defensa.

 

Les jornades arrencaran a la sala el Torín, amb tres conferències a partir de les deu del matí. Entre els ponents hi haurà el periodista Jaume Barberà, l’escriptora Brigitte Vasallo, i els activistes Pol Galofré, Marga Alonso i Mostafa Shaimi. També es donarà el tret de sortida a l’exposició ‘Identitats Impossibles’ del Museu dels Sants, sobre diversitat sexual i de gènere. ‘Va de drets’ s’acabarà cap a dos quarts de dues del migdia, amb l’actuació musical de Trujazz.

x