Guardonen el projecte garrotxí ‘Lluna Plena’ del despatx unparelld’arquitectes com a millor espai exterior als premis d’Arquitectura de Girona del COAC

Divendres es van celebrar els Premis d’Arquitectura de Girona, un reconeixement que entrega el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a les obres més significatives de la demarcació. Entre les 51 propostes presentades, hi ha un projecte olotí guardonat en la categoria d’espais exteriors: l’obra ‘Lluna Plena’, del despatx olotí ‘unparelld’arquitectes’ d’Eduard Callís i Guillem Moliner. Es tracta d’un pati privat concebut com un jardí íntim pensat per augmentar les hores de sol que arriben a la casa; precisament, el jurat n’ha valorat aquesta sensibilitat per respectar la llum. ‘Lluna Plena’ és l’únic guardonat garrotxí dels sis projectes comarcals que van passar a la fase final dels premis: l’Oficina de Turisme d’Olot d’Arnau Vergés, la pintura aplicada a la Plaça de Sant Miquel d’Olot dels mateixos Callís i Moliner, la Fumarola del Lluèrnia de Xevi Bayona, la instal·lació en homenatge a Monet de l’Escola d’Art, i la mateixa sala d’actes de l’escola olotina.