Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “La ciutat no tornarà a organitzar correbous”

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha analitzat al plató de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ la consulta sobre el futur del Correbou i la variant 18 hores després de conèixer el resultat. Corominas ha dit que el 18% de participació és prou com per legitimar la decisió d’abolir el correbou durant Les Festes del Tura. “La consulta era oberta a tota la ciutadania, qui no ha anat a votar ha delegat la decisió als que sí ho han fet i tenim tota la força per prendre una decisió”, ha explicat l’alcalde, que ha fet la mateixa reflexió pel que fa a la resposta a la pregunta sobre si la variant ha de ser una obra urgent i prioritària. “Tenim la força suficient per anar a la Generalitat i a l’Estat a reclamar que la variant és una infraestructura urgent i prioritària per a la nostra ciutat”, ha dit.

 

Aquesta és la primera consulta de les moltes que vol organitzar l’actual equip de Govern. La propera serà sobre la reforma del Firal. L’alcalde ha recordat que en aquesta ocasió, la ciutadania haurà de decidir entre les imatges de tres projectes urbanístics dissenyats per a la reforma, i ha reiterat que la seva celebració tindrà lloc durant la tardor, un cop hagin finalitzat les Festes del Tura 2016.

Notícies relacionades:

Olot deixarà d’organitzar els correbous de les Festes del Tura en guanyar àmpliament el ‘Sí’ a la consulta

Els partidaris del ‘Si’ a deixar de fer correbous s’alegren del resultat i la Penya Taurina considera que l’Ajuntament ha promogut aquest resultat i que lluitaran per seguir-lo fent

Tots els grups menys el PSC es mostren satisfets del resultat de la consulta de correbous