Els partidaris del ‘Si’ a deixar de fer correbous s’alegren del resultat i la Penya Taurina considera que l’Ajuntament ha promogut aquest resultat i que lluitaran per seguir-lo fent

Després dels resultats, les reaccions no es van fer esperar. Des de Fundació Fauna i dels integrants de la campanya ‘Olot sense correbous’ es va mostrar una clara satisfacció. Des del sector pro taurí, però, no es rendiran fàcilment, tal com van anunciar ja fa dies.

Els resultats de la consulta de correbous han estat llargament favorables al sector del ‘Sí’, que en conèixer que guanyava la consulta amb poc més del 60% dels vots va expressar la seva satisfacció. Des de la Penya Taurina de la Garrotxa, en canvi, s’ha considerat que des de l’Ajuntament s’ha promogut la campanya en contra dels correbous i, en tant que la consulta no és vinculant, no consideren que l’acte es deixi d’organitzar.

Ara l’alcalde d’Olot ja ha anunciat que s’estudiarà si cal seguir algun procediment, o simplement no cal fer res, en tant que la concessió a la penya per organitzar el correbou s’ha acabat aquest any i no s’ha renovat.