La UE Olot presenta els fitxatges del garrotxí Roger Vidal i el davanter llatinoamericà Sergio Álvarez

La Unió esportiva Olot segueix sumant fitxatges il·lusionants en aquesta temporada on farà el possible per tornar a la Segona Divisió B. Després de fitxar l’històric jugador del Barça Ramon Maria Calderé per asseure’s a la banqueta i el davanter Marc Mas, màxim anotador la passada temporada a tercera, per dotar a la davantera de gol, el club olotí ha presentat el retorn de Roger Vidal, fill pròdig de la Unió Eportiva Olot que assegura implicació en el projecte, i Sergio Álvarez, davanter de primera divisió a Veneçuela, que arriba a l’Olot famolenc de gol per donar què parlar a Tercera.

La Unió Esportiva Olot va presentar ahir a la tarda dos reforços de luxe. D’una banda, el retorn del migcampista Roger Vidal, exjugador de l’Olot imprescindible a l’equip durant el meteòric ascens a Segona B, que no va poder seguir l’equip a la categoria de bronze a causa de les exigències dels nous horaris, ja que no podia fer-los compatibles amb la seves obligacions professionals fora dels terrenys de joc. Tot i els seus 32 anys, Vidal ha resultat cabdal les dues temporades que ha jugat al Figueres. Reconeix que li ha costat poc respondre a la crida de la Unió Esportiva Olot i reenganxar-se novament al projecte.

El segon fitxatge presentat ahir és el de Sergio Álvarez, davanter llatinoamericà que ha crescut professionalment a cavall entre Argentina i Veneçuela. En aquest últim país va ser jugador de primera. Va jugar dos temporades i mitja amb el Trujillanos Futbol Club. La falta d’entesa amb la direcció i el cos tècnic i la necessitat de jugar van protar-lo a l’Estat espanyol, on va fitxar pel Centre d’Esports Farners, de Primera Catalana, al tram final de lliga. En deu partits va fer cinc gols. Davanter tècnic, perillós en el joc aeri, arriba a l’Olot amb ganes de donar un impuls a la seva carrera.

Amb els fitxatges de Sergio Álvarez i Marc Mas, màxim golejador del grup català de Tercera Divisió la passada temporada, la Unió Esportiva Olot vol carregar de pólvora els seus canons de cares a la propera temporada. A la secretaria tècnica li agradaria completar el trident amb qui ha estat la referència a la davantera la passada temporada, Uri Santos, tot i que Sergi Raset ha explicat que encara negocia amb el jugador el seu manteniment a l’equip després del descens a Tercera. El club no descarta una quarta incorporació a la davantera per donar opcions a alguna aposta jove, però d’entrada, la voluntat de la secretaria tècnica és tenir tres davanters de nivell per la categoria.

Notícies relacionades: 

Ramon Maria Calderé promet treball i esforç en el seu període a la banqueta de la UE Olot

El veterà entrenador català Ramon Maria Calderé dirigirà el projecte de la UE Olot a Tercera

La UE Olot comença el projecte a Tercera Divisió amb el fitxatge del silenc Marc Mas, el màxim golejador de la categoria