Arrenca l’Open Santi Silvas amb un ambient magnífic entre els participants i els aficionats

Avui ja ha arrencat el Campionat, amb la primera jornada del torneig. Les eliminatòries estan en marxa i molts dels noms habituals del Santi Silvas es congratulen de tornar a viure aquesta competició després de l’aturada que va viure l’any passat.

Un dia de juny amb sol radiant, diversos partits disputant-se a les pistes; alguna xerrada de conscienciació sobre mobilitat a nens i nenes garrotxins amb Tommy Robredo com a mestre de cerimònies; gent observant els enfrontaments des de la grada… El Club Natació Olot viu de ple la tornada de l’Open Santi Silvas, el torneig per a tennistes amb cadira de rodes que organitza la Fundació Tommy Robredo. La competició s’havia fet un nom en el calendari dels esportistes i els seu retorn és motiu de celebració per a molts dels noms habituals del Santi Silvas, com pot ser Quico Tur.

Un altre dels que no s’han volgut perdre la competició és Stefan Olsson, número 7 del rànquing mundial i guanyador de les quatre primeres edicions del torneig. El tennista suec participa en la Round Robin del Santi Silvas, l’exhibició dels millors jugadors del món en el campionat.

Eren molts els que esperaven el retorn del Santi Silvas, sobretot per l’atmosfera que s’hi crea, amb un ambient d’amistat i competició que es mantindrà fins diumenge, dia de les finals de l’Open.

Notícies relacionades:

L’Open Memorial Santi Silvas 2016 combina l’aposta nacional amb l’exhibició del millor tennis internacional

L’Open Memorial Santi Silvas torna dijous amb competició mixta

L’Open Santi Silvas canvia de format i es converteix en un torneig nacional