Diversos veïns del barri de Sant Miquel d’Olot s’organitzen en plataforma i recullen firmes per evitar l’obertura del centre de culte

Diversos veïns del barri Sant Miquel s’han organitzat en una plataforma i han presentat firmes a l’Ajuntament per evitar l’obertura al carrer Notari Miquel Març del centre cultural Al Rahma, que inclou un centre de culte. Alguns veïns consideren que el barri està concentrant molts equipaments de caràcter social que creuen que s’haurien de repartir millor. Des de l’Ajuntament es recorda que l’associació promotora del nou centre cultural ha complert tots els permisos, i asseguren que no ha de comportar problemes de convivència ni mobilitat.

Diversos veïns de Sant Miquel consideren que el barri està concentrant molts equipaments de caràcter social que creuen que s’haurien de repartir més proporcionalment. Posen com exemple el Centre de Distribució d’Aliments, el menjador social o els 28 pisos que el consistori ha adquirit conjuntament amb la Generalitat per destinar-los a lloguer social. L’Ajuntament creu que la percepció d’aquests veïns no s’ajusta a la realitat, i considera que els equipaments socials a la ciutat estan repartits d’una manera equitativa a la ciutat.

Des de l’Àrea de Territori i Espai Públic del consistori es recorda que l’associació Al Rahma, promotora del centre, acompleix tots els permisos i consideracions legals, i l’Ajuntament no té cap motiu per no concedir-los la llicència. Un altre motiu de preocupació per alguns veïns són les possibilitats d’aparcament. L’Ajuntament creu que estan garantides. L’Ajuntament assegura que està treballant per dinamitzar el barri de Sant Miquel i millorar la seva imatge.

Demà al vespre tindrà lloc una assemblea ordinària de l’Associació de Veïns de Sant Miquel on seran presents membres de l’equip de Govern. Els regidors explicaran als veïns qualsevol dubte que tinguin al respecte de l’obertura del centre cultural de l’Associació Al Rahma.

Notícies relacionades:

L’Associació Al Rahma obrirà a finals de l’estiu un centre cultural al barri de Sant Miquel d’Olot que acollirà activitats i un centre de culte

La llar d’infants de Sant Miquel d’Olot es reobrirà el curs vinent després de tres anys tancada

x