La Cua del Drac inclou més de 150 activitats lúdiques i culturals per fer a Olot durant aquest estiu

Ja s’han presentat les més de 150 activitats que inclou la Cua del Drac per aquest estiu. Un any més, les àrees de Promoció i Cultura col·laboren per aconseguir que durant els mesos de calor a Olot, a ningú li falti res per fer. Les activitats estan dirigides tant als olotins que passen l’estiu a la ciutat com als visitants que vulguin tenir coses a fer durant els seus dies d’estada.

L’arribada de l’estiu a Olot és sinònim d’activitats lúdiques i culturals, totes emmarcades sota el paraigua que és La Cua del Drac. L’organització de tot no només rau en les àrees de Cultura i Promoció del consistori olotí, que necessàriament han de col·laborar, sinó que també hi estan implicats diversos privats, per aconseguir molts tipus diferents d’actes.

 

Entre les novetats hi ha les moltes activitats programades al voltant de l’església de Sant Esteve, des de la nova associació que en vol expandir el valor cultural, una proposta de chill out a la plaça de Can Joanetes, darrere l’ajuntament, o també un cicle de màgia a les places, que complementarà a la perfecció el cicle de circ que es continuarà celebrant durant l’estiu. També continuaran, un any més activitats clàssiques, com la gresca al Firal, amb les cançons de sempre i les nits de sardanes, que animaran els vespres al centre d’Olot.

x