El Torneig Santi Silvas omple d’activitat el CN Olot per segon dia consecutiu

Avui ha començat la segona jornada del Memorial Santi Silvas de Tennis en cadira de rodes que se celebra al Club Natació Olot. Després de les jornades de vuitens de final en el torneig nacional, celebrades ahir, avui l’activitat ha continuat, sempre entre visites d’escoles i d’un públic nombrós interessat en l’esdeveniment.

Segon dia de plena activitat al Club Natació Olot. L’Open Memorial Santi Silvas continua amb la competició. En el torneig nacional, després dels partits de vuitens jugats ahir, on l’olotí Pau Martín va debutar davant el seu públic, ara toquen els quarts. Pel garrotxí no hi va haver sort, però qui sí que va guanyar amb comoditat va ser Quico Tur, un dels favorits per endur-se el trofeu.

 

Ell és el millor tennista català en cadira de rodes en actiu, i també participa al Round Robin, al qual participen els numero 1, 2 i 7 del món. En aquest àmbit també hi competeix, però sobretot, vol aprendre i passar-s’ho bé.

 

Aquest migdia les instal·lacions del Club Natació Olot han rebut més visites de diverses escoles de la comarca, i també la de l’Institut Guttman: els seus usuaris miren els partits amb atenció i com que fa poc que han d’anar en cadira de rodes, parlen molt amb els jugadors, i s’interessen per la seva història.

 

La valoració de l’esdeveniment, per ara, és molt positiva: tant des de la Fundació Tommy Robredo, com des del Club Natació Olot i el seu públic, estan gaudint d’un torneig molt ben organitzat i plenament consolidat a Olot, tant en la seva vessant esportiva com en la social.

x