L’Hotel La Perla allotja els participants del Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes i referma la seva aposta per facilitar la mobilitat dels clients

Per facilitar l’estada a Olot dels participants al Santi Silvas convé trobar un bon allotjament, que s’adapti a les seves necessitats. L’establiment on es troba la majoria dels competidors és l’Hotel La Perla, que ja fa temps que ha apostat clarament per facilitar la mobilitat dels seus clients.

Un dels elements fonamentals per millorar la mobilitat són les rampes. I d’aquests elements, l’hotel n’és ple. A l’entrada, a l’accés a la terrassa i per arribar a les habitacions. Construir-les suposa eliminar molt d’espai que podria ser utilitzat en altres funcions, i això fa que pocs establiments s’atreveixin a fer el pas.

 

I el menjador de l’Hotel La Perla està aquests dies amb moltes menys cadires a les taules, que estan també més separades que habitualment. Tot això, perquè si no, les persones amb cadira de rodes no poden moure’s amb facilitat.

 

Gràcies a aquesta actuació en eliminar les barreres arquitectòniques, l’hotel enguany serveix d’allotjament per a la vintena de participants del Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes, i referma la seva aposta per facilitar la mobilitat i fer mes còmoda l’estada dels seus clients.

 

x