El Cagaburro del CEF Bosc de Tosca estrena un concurs d’arrossos i torna a vendre totes les parcel·les en la seva 5a edició

Una tarda rodona i que finalment el temps va respectar va presidir la cinquena edició d’una iniciativa que ja està consolidada com la gran festa de cloenda de temporada del CEF Bosc de Tosca. El números premiats enguany són: 3009 (Groc), 2409 (Verd), 1081 (Blau), 2753 (Rosa) i 0597 (Vermell). 

Tots pendents del temps a Les Preses. I és que aquest dissabte el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca celebrava la cinquena edició del Cagaburro. Fa cinc anys que va començar una festa que ningú imaginava que es fes tant gran. I és que ja s’ha convertit en la gran diada de comiat de la temporada al club groc.

Enguany, a més, el CEF Bosc de Tosca estrenava concursa d’arrossos, amb la finalitat que vingués el màxim de gent possible a gaudir del seu Cagaburro amb una bona prèvia, amb inflables, jocs i l’esport com a protagonista.

Els grans protagonistes de la tarda, però, i com en cada edició, eren aquests cinc burros. Amb les 3.200 parcel·les venudes, el premi era assegurat, i el primer burro en anar de ventre, mitja hora després de l’inici, va ser el Groc, que va fer les seves necessitats a la número 3009. Tot seguit va arribar el torn de la resta, amb els següents números premiats: 2409 (Verd), 1081 (Blau), 2753 (Rosa) i 0597 (Vermell).

Una nova tarda en família que va mostrar la capacitat que té el club de Les Preses per fer cada any més grans les seves originals iniciatives.

x