Un centenar de jugadores de cinc clubs diferents participen al 13è Memorial Jordi Mora de vòlei al CV Olot

Els clubs participants van gaudir d’una nova edició del Memorial Jordi Mora, el torneig més especial per al Club Vòlei Olot. En la seva 13a edició, les olotines es van endur el títol en categoria cadet, mentre que en infantil va guanyar el CV Sant Boi. 

memorial jordi mora 20156La pilota és sempre la protagonista al pavelló Pla de Llacs d’Olot. I aquest dissabte encara més, perquè el CV Olot celebrava el seu torneig més especial, el Memorial Jordi Mora. Aquesta competició recorda anualment a un dels precursors del vòlei a la Garrotxa. Una persona molt estimada al club i sense la qual res seria tal i com ho coneixem avui.

En l’edició d’aquest 2016, els clubs que hi van prendre part van ser el Bordils, el Sant Boi, el Sant Just i el Monjos. Tots els clubs van participar a les categories infantil i cadet, i tot i que la competitivitat sempre està present en el vòlei, aquest dissabte era dia per gaudir, conèixer gent i passar-ho bé fent el que a les nenes més els agrada: jugar.

El nivell va estar d’allò més alt durant tota la jornada, i pel que fa a la competició, el cadet del Club Vòlei Olot no va donar opció i es va endur el títol en la 13a edició del Memorial, mentre que el Sant Boi es va endur la victòria en la categoria infantil.

x