Roberto Chamizo s’adjudica l’Open Santi Silvas en el seu retorn al CN Olot davant del número 1 estatal Quico Tur

El jove Chamizo s’ha imposat al reconegut número 1 en un partit apassionant i molt igualat. En l’exhibició Round Robin, el líder mundial Stéphan Houdet s’ha imposat al número 2 Joachim Gerard en un partidàs que ha permès al públic del CN Olot presenciar el millor tennis amb cadira de rodes del món. 

El retorn més esperat. Després d’un any 2015 on no es va poder organitzar, enguany l’Open Santi Silvas tornava per la porta gran a Olot amb un cartell de luxe. El millor tennis sobre cadira de rodes del món es donava cita a les pistes del Club Natació Olot, com sempre, de la mà de la Fundació Tommy Robredo, amb una gran afluència de públic durant tot el cap de setmana i amb una nova mostra de la força mediàtica del torneig.

Pel que fa a la vessant competitiva, en la gran final nacional es donaven cita el jove de 23 anys Roberto Chamizo i el número 1 de tot l’estat Quico Tur. En un matx tant igualat com atractiu i apassionant, Chamizo va ser capaç de prendre-li la iniciativa a Tur, que tot i guanyar el primer set no es trobava còmode sobre la pista. Chamizo va anar guanyant terreny i va ser superior en el segon set, mentre que en el tercer un orgullós i ascendent Tur va vendre molt cara la seva pell, forçant fins al 6 a 3 definitiu que donava el títol a Roberto Chamizo, el primer que guanya a la capital garrotxina.

I després d’aquesta fantàstica final i del primer títol de Xhamizo, arribava el moment més esperat, l’exhibició Round Robin entre els dos millors tenistes amb cadira de rodes del món, el francès Stéphane Houdet i el belga Joachim Gerard. Enguany només hi faltava el vigent campió, Gustavo Fernández, que ha guanyat aquest mes Roland Garros i ha causat baixa per una lesió. El seu lloc en el quadre internacional durant el torneig l’ha ocupat Quico Tur, que es va mostrar predisposat a competir en les dues categories.

En aquest cas el matx no va ser tant igualat com l’anterior, i Houdet no va donar opció a Gerard i el va derrotar per 6 a 2 i 6 a 1, fent valer la seva condició de número 1 mundial.

Un Open Santi Silvas com sempre amb un nivell espectacular, i que esperem tornar a veure ben aviat a les instal·lacions del CN Olot.

Notícies relacionades:

x