Càritas Garrotxa recapta 1.827 euros amb la campanya ‘No et quedis el canvi’

Una iniciativa solidària que també s’ha dut a terme els últims mesos a Olot ha estat la campanya ‘No et quedis el canvi’, destinada al desenvolupament dels programes la borals de Càritas Garrotxa. L’entitat ha acabat el recompte dels diners recollits a les 170 guardioles repartides pels comerços d’Olot, i ha fet públic el total del recollit.

Càritas Garrotxa ha recaptat un total de 1.827 euros a la quarta edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’, consistent a deixar el canvi de la compra a la guardiola que durant prop d’un mes a 170 comerços de la ciutat. La quantitat recollida és lleugerament inferior a l’edició del 2015, quan es van recaptar més de 2.000 euros. Càritas vol deixar clar, però, que valora molt positivament la solidaritat dels garrotxins que han col·laborat amb l’edició del 2016.

Aquest any, i per primera vegada, els alumnes de dues escoles que havien participat en la pintada de les guardioles, també han participat en la trencada. Es tractava dels alumnes de les escoles del Morrot i Petit Plançó. El passat divendres 3 de juny van trencar les 170 guardioles decorades en els seus centres i també a l’escola Pla de Dalt. Ho van fer durant el matí, en dos actes àgils, simpàtics i amb contingut educatiu.

Els diners recollits durant la campanya ‘No et quedis en canvi’ es destinaran al desenvolupament dels programes laborals de Càritas de la Garrotxa, que acompanyen o preparen persones en risc d’exclusió social per poder accedir al món laboral. Càritas Garrotxa dóna les gràcies a l’Associació de Comerciants d’Olot per haver-se fet càrrec de les despeses de la campanya, als comerços associats per participar-hi, a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot pel seu assessorament i col·laboració, així com als placers d’Olot, les carnisseries, fleques, farmàcies i alguns bars i llibreries d’Olot i comarca per haver col·laborat decididament en la campanya.

Notícies relacionades:

Càritas fa la trencada de guardioles de la campanya ‘No et quedis el canvi’ a les escoles que les van decorar

L’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa impulsen la 4a edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’

 

x