Oncolliga recapta 3.900 euros a la Primera Trobada Solidària de Vehicles Clàssics d’Olot

Avui s’ha portat a terme la Primera Trobada Solidària de Vehicles Clàssics, organitzada per la delegació olotina de la Fundació Oncolliga Girona i l’entitat Motor Antic Garrotxa. La trobada ha tingut lloc al Recinte Firal d’Olot i ha recaptat fons per combatre el càncer. A falta de tancar el recompte definitiu, el recaptat a durant la jornada a Olot és de l’ordre de 3.900 euros.

Si es fa pinya es poden portar a terme actes solidaris importants, és el cas de la Primera Trobada Solidària de Vehicles Clàssics. El recinte firal d’Olot ha acollit aquest acte, organitzat per la delegació local de la Fundació Oncolliga Girona i l’entitat Motor Antic Garrotxa. Durant la jornada s’han recaptat fons per combatre la malaltia del càncer, tots els beneficis obtinguts aniran a parar íntegrament cap a la Fundació Oncolliga.

L’acte ha vist la llum gràcies a un olotí que va superar la malaltia i que no ha parat fins a fer realitat la trobada solidària. La penya Almogàvers i el gegant Clam també s’han sumat a la causa, amb una actuació que ha engrescat als assistents en una jornada festiva i amb un objectiu clar, combatre el càncer.

x