La col·lecció Bernardes de la Silleria Vergés de Tortellà amb disseny d’Andreu Carulla guanya el premi Delta de Plata

L’empresa Silleria Vergés de Tortellà ha guanyat el premi Delta de Plata, per un banc que forma part de la col·lecció Bernardes, amb el disseny d’Andreu Carulla. Es tracta d’un guardó que atorga un gran reconeixement en el món del disseny nacional i també internacional.

La col·lecció Bernardes, dissenyada per Andreu Carulla i produïda per l’empresa Silleria Vergés de Tortellà, ha estat premiada amb un dels guardons més prestigiosos de disseny en àmbit nacional, els premis Delta. En aquest cas ha estat el Delta de Plata. Tot i la seva sobrietat en el disseny, la col·lecció es compon d’elements que requereixen el treball artesanal.

En el procés de disseny, moltes vegades també hi ha estires i arronses: els creadors acostumen a ser massa ambiciosos i ideen projectes impossibles. Però no ha estat el cas de Carulla. Gràcies a la seva llarga col·laboració amb Vergés, el dissenyador sap quines possibilitats té.

La col·lecció Bernardes s’inspira en l’austeritat i la discreció d’un antic convent de Girona. Tot i la seva senzillesa estètica, les seves peces són elements robustos de llarga durada, que fan d’aquesta col·lecció un moble de gran bellesa amb plena funcionalitat per als usos del dia a dia.

 

x